Stylové bydlení

Magazín s tipy a radami pro bydlení

Ostatní

Vašemu interiéru něco chybí? Ozvláštněte ho s lamelovými panely

Připadá vám váš interiér nevýrazný? Lamelové panely jsou moderním a elegantním prvkem interiérového designu, který kombinuje estetiku s funkčností. Jsou tvořeny vertikálně nebo horizontálně umístěnými lamelami, které jsou připevněny na nosný panel. Tento jednoduchý, avšak velmi efektní design přináší do interiéru čisté linie, přírodní materiály a možnost hru se světlem a zvukem. Díky firmě Drdlík jsou lamelové panely dostupné všem a to v eshopu Drdlik.cz.

Co jsou lamelové panely?

Lamelové panely se skládají z dřevěných nebo jiných materiálových lamel, které jsou umístěny na pevném základu nebo panelu. Tyto lamely jsou rozmístěny pravidelně s určitými mezerami mezi sebou, což vytváří zajímavý vizuální efekt a umožňuje částečné propouštění světla a zvuku. Lamelové panely jsou oblíbené pro svůj estetický přínos i funkční vlastnosti, které zlepšují akustiku v místnosti a přináší do prostoru jedinečný designový prvek.

Design a estetika lamelových panelů

Lamelové panely jsou designovým prvkem, který vyniká především svou jednoduchostí a elegancí. Přírodní materiály dodávají interiéru teplo a útulnost. Dřevěné lamely mohou být z různých druhů dřeva a mohou být upraveny v různých barvách a povrchových úpravách, od světlých přírodních odstínů po tmavé elegantní tóny. Tento široký výběr materiálů a povrchových úprav umožňuje přizpůsobit lamelové panely různým interiérovým stylům – od moderního až po rustikální a další.

Po umístění na stěnu vytváří bezespárou plochu, která působí celistvě.

Skvělé je, že jsou tyto panely odolné vůči vodě a snadno se udržují. Nemusíte se bát složité instalace, jejich aplikace je rychlá a zvládne ji každý. Ukotvit je můžete na dřevěný rošt a pokud máte rovný pevný podklad, můžete je nalepit přímo na zeď. Tyto panely skvěle vyniknou v každé místnosti, můžete s nimi tedy ozdobit třeba obývák, kuchyni, ale také chodbu nebo třeba předsíň. Panely si na webu Drdlik.cz můžete vybírat v mnoha provedeních. Co se týče rozměrů a tvaru, nabízí se buď jako čtverec 600×600 mm nebo jako obdélník 600×2750 mm. Pořizovací cena těchto panelů není vysoká a ihned po instalaci změní vaše prostory k nepoznání.